Travessa

Travessa de dia i mig de dificultat mitjana, dissenyat per a grups de totes les edats, familiars o amics, on podem descobrir tots els estatges de l'alta muntanya: prats alpins, boscos, cims i estanys. El trekking consisteix en fer una ruta circular per les contrastades valls de Son i Vall de Cabanes.

 

Programa: 

Sortirem del Refugi del Gerdar, passant per l'impressionant bosc d'avets de la Mata de València, plegat de riuets, molsa i vegetació que fan d'aquest bosc una imatge de conte. Travessarem els prats de les Estanyeres, i passarem per sota dels impressionants cims de la vall de Son, que ens portarà fins el Refugi Pla de la Font, un mirador privilegiat del Parc Nacional i el Parc Natural de l'Alt Pirineu, on podrem recuperar forces per l'etapa de l'endemà amb un bon sopar.

Al dia següent, desprès de l'esmorzar pujarem el cim de Pinetó, a 2645 metres, on gaudirem de les vistes. Entrarem a la Vall de Cabanes, rodejats de cims de granit i petits estanys d'aigua cristal·lina on podrem refrescar-nos. Passarem per l'impressionant estany Llong i el Negre, el més gran de la vall, i tornarem a endinsar-nos al bosc per arribar al Refugi del Gerdar, on hi haurà l'opció de prendre un refresc.

Tarifes (mínim 4 persones) 110 euros per persona. Inclou pensió completa amb pic-nic i guia.

Share